Vendulka Pánková

Vendulka je somatická koučka, lektorka tance a zdravého pohybu pro ženy a specialistka na pánevní dno celostním přístupem, menstruaci bez bolesti, ženskou cykličnost v praxi a další ženská témata.

Se ženami pracuje již více než 15 let a učí je hýbat se zdravě a s radostí v každém věku i velikosti, zabydlet se v těle a užívat si svou ženskost naplno. Provází také ženskými kruhy a přechodovými rituály.

Se svou vášní pro osvětu o tabuizovaných ženských tématech a menstruačním cyklu se angažuje v mnoha ženských projektech – mimo jiné se zapojila do týmu pro výzkum menstruačního cyklu pod FTVS UK a k laskavějšímu přístupu a respektu k vlastnímu tělu (i tělům druhých) pomáhá ženám v rámci projektu Moje tělo je moje.

Potkat se s ní můžete na pravidelných kurzech v pražském v Centru Tance, na seminářích i celodenních kurzech v Praze i po celé ČR, a také online.

Vzdělání:
– certifikovaná somatická koučka
– akreditovaná lektorka Školy pánevního dna
– akreditovaná lektorka tance
– akreditovaná lektorka Loona dance a Tance Luny a školitelka Loona dance Academy
– absolventka Školy bederních svalů Michaely Cusanové
– ceremonialistka (výcvik Kněžka Bohyně)
– certifikovaná masérka pro sportovní, rekondiční a relaxační masáže
– lektorka cvičení dle Mojžíšové
– lektorka spirální stabilizace a mobilizace páteře dle MUDr. Smíška
– specializace na zdravotní cvičení a tanec pro seniorky
– absolventka ročního kurzu Vědomé tělo pod vedením Reny Milgrom
– absolventka intenzivního týdenního workshopu Laban movement analysis v polské Poznani
– certifikovaná lektorka Just Jhoom – fit dance na bázi bollywoodského tance
– překladatelka z/do angličtiny a francouzštiny
– nespočet dalších absolvovaných seminářů a kurzů v oblasti tance, zdravého pohybu, pánevního dna, práce s tělem a osobního rozvoje.

www.vendulka.eu
www.menstruacebezbolesti.cz
www.naprechodu.cz

 

Kurzy lektora

Kurz naživo - 21.12.2024

Zájmový prožitkový kurz pro ženy s rituálem spojení se s předkyněmi, archetypem Vědma v nás, s ceremonialistkou, průvodkyní ženských skupin a akreditovanou lektorkou tance a ženského cvičení Vendulkou Pánkovou.

Kurz naživo - 23.03.2025

Pro zájem a úspěšnost tohoto cyklu otevíráme v roce 2025 znovu. Zveme Tě na komorní roční cyklus pro ženy – kolo roku pro rozvinutí se ve zdravém ženství a sebelásce v pilířích sebevědomí, sebeúcta a sebedůvěra. Kapacita je otevřena pouze pro 12 žen. „Děloha má 13 menstruací a ovulací za rok, tedy život je tvořen […]